Rastlöst

Jag har legat i en soffa för många dagar i sträck. Rastlösheten äter upp mig från insidan och jag bokar upp hela min fredag i framtidstron att jag sovit bort hela det sjuka. Över en natt. Det har jag förmodligen inte.
Förmodligen plussar heller inte allt uppbokat på det redan trötta i kroppen men det bryr jag mig inte om. Här kommer man till sin hemstad och gör alldeles för lite instängd i ett radhus med visserligen härliga familjemedlemmar. Men jag har fler familjer att hinna se och det är vännerfamiljen och mammafamiljen.

Mamma bjuder mig på frukost i morgon. Frukost och film klockan 9.00. En ovanlig kombination. En fin sådan.

En tanke om “Rastlöst

  1. mamma says:

    Kärlek. Kallas det. Vänner familj ja allt ..men minnen glädje och sorg de är det som gör en till en hel person. Du lämnar kvar hos oss kärlek som vi alla lever på ..
    Vi kallas din familj.. oavsett pappa,mamma, syskon,mormor& morfar farmor farfar mostrar, fastrar,kusiner ..bonus familjer..ja vi kan göra listan lång..vi finns, du finns. Saknad och Älskad. kram din familj i all helhet.Minnen och framtid. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *