DET DÄR ÄR MIN NERV

Klockan är två på natten och jag är klar med ett personligt brev. Ett personligt brev som ska skickas till skolor runt om i landet. Jag har väntat på att få in den rätta känslan för att skriva texten för är det något Helena lärt mig den senaste tiden är det att jag tydligen måste ha min känsla för vissa texter. Det visste jag hela tiden men trodde inte det var tillåtet att behöva inspiration inom journalistiken. Den brukar i vanliga fall ersättas av någon som heter snabbhet.Men Helena låter mig bevara lite finlir ibland.

Tack för hennes åsikter. Tack för att jag gillar mitt sätt att skriva. Att jag står ut med alla de här eviga bildmetaforerna för tro inte att jag är omedveten. Jag är ytterst medveten och ja, jag tröttnar på allt detta pretentiösa skriveri jag sysslar med ibland också. Men oftast är jag förtjust. Myser riktigt ordentligt i min blogg.

Det är ju något av ett handikapp att jag måste känna så mycket för att kunna skriva riktigt bra och det måste stå rätt till bland stjärnor och månar och tecken. Eller nej. Inte alls. Sånt tror jag ju inte ens på men det måste stå rätt till i mitt huvud. Lagom poetisk och framtidsfrisk måste jag vara när jag äter tangenter.

Jag hoppas du nu förstår att det var ännu ett anfall av en underlig metafor. Jag gnager inte på min latop. Slickar inte på Esc-tangenten. Jag är bara jävligt cool när jag skriver.

5 tankar om “DET DÄR ÄR MIN NERV

  1. Z says:

    Vi har inte bestämt någon dag ännu, och nu har ju lelon tappat sin plånbok, så vi får väl se hur det blir med saken. Men ses måste vi iallafall:) När åker du tillbaka igen?

  2. Z says:

    Yes! Jag ska till heron på Aliceiunderlandet i 3d men jag är väl hemma till 9 tiden igen, kanske kan ta en kvällsfika iaf:)?

  3. Z says:

    Det blir kanon! Ska nog träffa elin senare idag och kramas lite, kan kolla med henne om det funkar för henne:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *