Kasta mig ut i gympasalen

Allt har vart så hektiskt den här veckan. Jag har jobbat som ett as och fotat nästan allt i hela världen. I helgen blev det en musikvideo inspelning, skådisrep, och en sminkad Johanna. Sedan har det vart Maja. Bilder till något med arbetsförmedlingen. Och åtta olika förslag till skådisarnas affisch. Den är klar nu och jag känner mig nöjd över att jag jobbat så jävla fort och så jävla mycket. Att den vart väldigt bra och att de tyckte det också.

Nu är jag i hysteriskt behov av lugn men tänker istället låna Emmas Håkan Hellström skiva. Sedan kasta mig ut i gympasalen med brädan och bli svettig. Svettig och hysteriskt ska jag svinga den under mig för jag har lärt mig det nu. Jag vågar. Och så behöver jag vara ensam och så behöver jag en jävla massa uppmärksamhet. Hur det går ihop löser man inte. Inte förens några blåmärken dykt upp på smalbenet.

Alexander jag saknar dig.

Ebba, möt mig i Stockholm på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *