Johanna entré

Det är liten tjej här som är längre än mig men har färgat håret ljusbrunt och är inte alls blond som senast. Och igår var hon dessutom platthårig och jag blev besviken. Sedan badade vi bastu och poff sade det. Poff och så var det lockar kring hela hennes huvud och jag är numera nöjd.

Vi skulle gått på konsert men misslyckades och drack rödvin på barstolar istället där väldigt många män plötsligt skulle beställa sina öl och aldrig var det kvinnor. Och alltid öl. Men vi pratade om kärlek och davidar som vi haft men numera inte har. Och sedan åkte vi volvo hemmåt medan Victor och Adam härmade tecknade hundägare. För att poffbasta med folköl som nog var gjord av diamanter eller smaragder för öl kan inte vara så dyr. Eller så kan den det. Folklig som den är.

Nu sover hon med lockarna över hela ansiktet på madrassen nedanför sängen. Vaknar till av Johans ihärdiga knackningar. Han vill äta köttbullar. Och han vill göra det med oss. Därmed basta eller pasta kanske. Till.
Med ketchup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *