Lugna puckar

Victor ringer från Göteborg. Är påväg till nån italiensk restaurang med två vänner och har tappat bort sig bland gatorna. Ska se ännu mer film efter pastan och jag berättar om min friday night. Den har bestått av att somna i soffan med Johans täcke. Medan Johan själv satt några meter ifrån vid sin laptop. Den fortsätter strålande med att jag värmer på en matlåda och dricker juice.Det kommer inte ske något spännande ikväll säger jag. Inga äventyr väntar.

Nu har jag intagit madrasserna J’s föräldrar ska sova på inatt och startat något slags mysläger. Film och dator. Bloggar och Spotify. Det är en fin kväll ändå.

Det lustiga är att det här är precis vad jag vill, säger jag till honom. Jag orkar inget mer. Jag vill bara ha det här.

mitthår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *