Debattsnöbollskrig

Vi skriver debattartiklar och det är svårt. Trots att tretusen sexhundra tecken flöt ut i word fort som attan så är det knepigt och slitgöra. Kanske för att man inte kan skydda sig bakom andras åsikter. För att jag snurrar in mig allt för mycket. För att  jag är virrig och sömnig idag. Utan famn att trilla in i ikväll för att den famnen är på Göteborgs filmfestival. Det vill jag också vara.

Kolla på filmer och gå på föreläsningar.
Bli inspirerad.

Försökte att få med mig mina grabbar till Karlstad. För kaffe och lite såndär ovärderlig inspiration. Det gick inte. Varför kommer jag inte ihåg. Minns bara massa muttrande och något om att vi ska in dit två gånger den här veckan och att det var snöbollskrig. Men jag minns inte. Jag klassar dem som dåliga ursäkter.
Icke inspirerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *