Ställa mig till hjältarna som gör och inte tycker

Jag vill bara åka skateboard
men inte febern.

Och så vill jag ha körkort så jag kan få de där sommarjobben. Och så vill jag kittlas och vakna till när du pratar i sömnen och dessutom spela basket. Jag vill slå mig lite, skaffa mig skrapsår och få ur all den här längtan ur kroppen. Jag vill fotografera allt som får mig att haja till. Hela tiden. Och så vill jag på äventyr. Som jag ska fotografera.
Massor av äventyr och så vill jag ha framtid och planer. Massor av planer och helst av allt vill jag ha dig där på något sätt. Och ja, starta ett kollektiv någonstans i sommar vore underbart. Och roadtrippa med er. Och laga storkok och kanske baka bröd på morgonen fast bara en gång för vi orkar inget mer. Men så att det kan bli sagt.

– Nybakat bröd till frukost, jajjamän!

Och så kanske du kan hänga kvar lite. Få en skivabröd om du vill. Och så kanske alla här kan hänga kvar lite. Hänga kvar hos mig. Det vore trevligt. Och så kanske alla som inte hänger hos mig just nu kan sluta med det. Och börja istället.

Det vore ju en bra sommar. Ett bra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *