Jag önskar att jag kunde säga att jag inte vet vad som flög i mig. Men jag vet att jag flög in i mig själv ett ögonblick.

spindelnätshår

Det är slitet idag.
Det var vodka igår.

Lyssnar på Tegan and Sara och Johan slumrar i soffan. Han har tagit ut sitt täcke och gjort sig hemmastadd i sitt hem och jag har ätit frukost. Det är den bästa måltiden. Särskilt om man har ägg.

Idag är en fixar dag. Det känns i hjärtat. En fixardag som redan inletts med att kolla runt på skolor och bli vid medvetande om när sista ansökningsdagarna är. Jag är numera medveten. Och påfylld med bokmärksflikar som sparats i en speciell mapp. Det är fotoutbildningar. I morgon är det något annat. Det är stressigt lustfyllt att vilja så mycket.

Jag vill lära mig allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *