”Vi har inga handdukar, ta den där fleecefilten”

Skidor i backen. Svettig och intumlande in i stugan och på med bastun för gudsskull mina fötter fryser ihjäl. Hämta ölen från snön. Vi har inga handdukar, ta den där fleecefilten. Whiskey vid köksbordet och poker utan marker men spotify och Lars winnerbäck.

Hon var den vackrastee person jaghadeträffatnågonsiiiin, shit vad den där meningen sjungs perfekt. Han knullar med det svenska språket.

På med pjäxorna. Kan någon hjälpa mig få ned översta knäppet? Herregud va vackert det är. Och så kallt fast jag är varm. Åker ned, du måste svänga, inte bara V:a dig ned. Våga då. VÅGA. Kasta dig ned. Och så förstår du att det är ju såhär det går till. Det är ju så enkelt. Så självklart att det är såhär koden ska knäckas och skidorna åkas och du är varm innanför din mammas lånade jacka.

Och snön yr inte så mycket men brillorna håller fast mössan och gör dig lite coolare. Åker över hopp. Flyger i nån sekund och gör lyckliga ljud. Snö får dig att göra lyckliga ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *