Jeansprovning

Det var något som var annorlunda med honom eller så är det bara jag som tänker att det borde vara det. Lika vacker som alltid och frågar om jag ska ha skjus till Ebba. Han ska kolla jeans först. Jag får följa med.

Jag följer med. Han testar och testar och letar efter sådär smala till sina små höfter. Jag vet att han inte kommer köpa något just nu. Det är mest för att hitta alternativ. Få tänka efter och sedan besluta sig. Kanske är det för att vi ska umgås lite, jag hoppas det. För det är skönt och trevligt och hinner aldrig bli stelt av någon insikt.
Han gör aldrig några förhastade beslut. Inte ens med jeans och det förbluffar mig alltid. Det tog lång tid innan jag förstod att det faktiskt inte var endast en image, något han önskade att han va och försökte med tills jag slutligen avslöjade honom. Jag kunde inte avslöja det. För det är så han fungerar. Än så länge vet jag fortfarande.

Jag blir alltid så förvånade när människor reagerar och beter sig annorlunda från hur jag själv skulle göra. Jag blir så paff, fortfarande blir jag så fruktansvärt paff. Och oftast är det fantastiskt att bli det. Men osäkert och lite skrämmande.

Vi åker bil. Mycket bas för den är typ lika stor som resten av bilen och svänger in vid Stenkulla.

Tills vi ses igen.

2 tankar om “Jeansprovning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *