A seven nation army couldn’t hold me back

Hela sverige är uppbyggt av silver när jag dunkar på tåg. Sover de två timmarna och kollar på en tjej som ser häftig och snäll ut på samma gång. Hon kollar på mig och ler när jag pratar i telefon om Johannas hushållssysslor. Jag känner mig rolig och får för mig att jag är det ännu mer. Tänker att jag borde skriva en lapp med scuq.se på och lämna i sätet brevid när hon blundar och lutar sig mot fönstret.
Men jag gör det inte och nu ångras det. Hade vart kul att se.
Om folk hör av sig ifall man lämnar någon slags adress.

Jag läser julkort från Denise, läser ett till från Cecilia och öppnar mitt bokpaket från Alexander. Blir rörd och lycklig.
Hittar en hemlig lapp i min väska och vet inte hur länge den legat där. Blir rörd och lycklig igen.

Känner att det är överväldigande.
Och att jag ska bada badkar och inte tänka på små apor.

En tanke om “A seven nation army couldn’t hold me back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *