Prostitution i värmland

Jag sitter och flyger på min orangea stol på rummet. Det har vart utvecklingssamtal och Jessica, hurharterminenvart?
Den har vart grym. Riktigt jävla grym Helena.

I tidningen skrev jag en artikelserie om prostitution i Värmland med Per. Den vart verkligen bra. Och jag kämpade som ett as med att få tag i alla människor, ringa och ringa och intervjua och skriva dubbelt så många artiklar som sedan vävdes in i varandra. Det slutade med att jag läste statistik just for fun och diskuterade brottsrubricering med Bosse.

Vi började med att lägga ut fejkade annonser på nätet för att se resultatet av hur många som skulle svara i Värmland. Det vart över 650 svar på två annonser. Vilket var sjukt läskigt och stort och svårt att få grepp om i början. Och förjävligt att sitta och läsa igenom alla svar och dessutom svara. Jag gjorde en prislista på vad avsugning, vanligt sex, analt och så vidare skulle kosta. Sedan skickade vi ut svar till de som de så fint formulerade sig ”lite mera information och priser, tack”.

Men först var vi tvungna att surfa runt på lite eskort och vanliga typ ”Blocket” sidor för att veta hur priserna låg till. Det är intressant att se hur många studenter som säljer sig för att kunna leva på mer än bara CSN. Det är allvarligt tala helt sinnessjukt. Det slutade i alla fall med att Per mötte upp tio torskar, varav en här i molkom. Eller mötte upp, han bestämde träff och såg att de dök upp.

Det har jag ägnat mig åt de senaste veckorna. Horor och förvånansvärt unga patetiska män. Ibland är världen hemsk men idag är den gjord av guld.
I morgon ska jag försöka krama mina bröder utan att de ser töntigt ut. Jag gissar på att Micke är den enda jag kan få fatt. Och Tim kan jag ju alltid brotta ned och Chrille får jag bara attackera när han går runt ett hörn.

Jag saknar er som ett odjur.

En tanke om “Prostitution i värmland

  1. Pingback: J.SEGERBERG › Prostitution i Värmland fast i radio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *