Bara jag får leva, tar jag det jag delar

Idag kom de ut ur buren från Musikhjälpen. Det var fint. Fantastiskt faktiskt. Fem miljoner sjuhundra tusen nånting fick de ihop till kampen mot Malaria. De grät och Christer var så borta av att inte ha fått riktig mat på en vecka eller sovit. Han svamlade och sade om och om igen att han inte ens visste vad det var för dag. Sen spelade de Utan dina andetag medan de klättrade upp på scenen, grät ännu mer och sade bra saker. Jason/timbuktu är som vanligt en jävla hjälte vid micken. Hur trött han än var så kunde han ändå sitta och rabbla smarta rappa meningar. Skön kille.

Satt på snurrstol och såg den streamad på en miniskärm. Det går inte av för hackor det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *