You better hold on tight cause I like the sense of speed

Tar med One skivan till gympasalen. Den som blev one och inte two three four och allt det där. Den du gjorde för att jag flyttade och som skulle komma på posten i en hel serie.
Men som bara vart one.

Studsar boll och tittar inte på den, sådär som man tydligen ska. Försöker vara rak i ryggen och försöker vara så böjd som jag bara kan. Så att ingen kan ta den. Lyssnar inte. Bara på låtarna.

Det är stora högtalare här och det är stort ljud. Tänker att det här symboliserar vi. Och dig allra mest för att det är musik. Och att du är musik.

Att det var förjävligt roligt allting. Att jag kände mig förjävligt rolig.
Att det kommer ta tid.
Och att det är svårt att du försvann i all kontaktväg. Men att det är för mig att ta det.

4 tankar om “You better hold on tight cause I like the sense of speed

 1. cirkusgrisen says:

  Hej jag tänkte skriva ett uppspelt och häftigt mail om att jag har med mig laptopen på fik men det slog mig just att det nog bara är roligt för ebba (om ens för henne) för fiket heter ebba. Duvet där vi fikade alla tre lyckliga och oskuldsfulla för nästan precis ett år sedan.
  Så istället för att säga det ska jag bara säga att jag tycker att du är en helfestlig tjej!

 2. Scuq says:

  Åååhhh! Världens underbaraste fik. Den var verkligen classy, och cool.
  Alltså. Man är ju ascool om man har laptop på fik. Är det dessutom macbooken? Shit shit då jävlar höjs procenten till skyarna!
  Hur känns det att bli tjugo år inom en fruktansvärt nära framtid?

 3. klättermusen says:

  det känns fruktansvärt roligt. Jag börjar känna det nu, imorse kände jag mig mogen att köpa mitt eget vin. Jag ska ha födelsedagskalas idag, fira att jag snart får dricka hur mycket vin jag vill och the end of an era då simon får köpa en sista flaska vin till mig. Det ska bli kul, snart ska jag baka cup cakes.

  Ja, det är skitcool. Fast en tjej är skitkass på att skumma mjölk, henne hatar jag. UUh! Hah. De har stickcafé där på onsdagar så jag ska lära mig att sticka igen sen ska jag gå dit igen.

 4. Scuq says:

  Haha, den sista flaskan med vin! Va fantastiskt.
  Oh, cupcakes. Du får skicka en till mig. Genom brev. Och påtal om brev så tror jag att du får ett idag! Vänta vid brevlådan min kära systra mi.

  Är inte stickcaféer till för att man ska lära sig sticka? Jag hade hoppats på det. Men tydligen inte. Det låter som att det är ett skill-visande! gosh.
  Hon är säkert nybörjare och dom får man tycka är söta och gilla ändå. Mjölkskummning. en världskunskap säkerligen. Jag vet inte, jag har aldrig skummat mjölk. Eller jo med en såndär silvrig liten visp som vibrerar mest och som jag köpt på ikea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *