Just idag är jag inte rädd för att bli blind

Lördag

I veckan fick jag brev adresserat till Fröken Segerberg.
Det är jag.

Jag fick recept på brödbak. Och ett roligt brev från deninis. Hon har fått en fluffig hamster. Jag vill hälsa på. Men hon bor i Malmö och inte jag. Det är något av ett problem att inte bo nära folk jag tycker så fruktansvärt mycket om.
Det slutar antingen i katastrof av rent bibliska proportioner. Eller så fungerar det bara. Solen skiner in genom mitt fönster. Jag ska ta på mig en kjolbyxa.

Vi ses.

2 tankar om “Just idag är jag inte rädd för att bli blind

  1. cirkusgrisen says:

    jag tror det kommer att fungera bra, vi får helt enkelt ta igen en evighet av uteblivet häng på jullovet. På princess, gud vad jag saknar princess. Jag slår vad om att de har lussebullar nu, såna med extra mycket smör.

  2. Scuq says:

    ÅH lussebullarna. Herregud. Det är inte lång tid kvar nu. En månad lite drygt. Och ja verkligen. Förlorad tid är vad vi ska syssla med. Vänta dig brev i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *