”Vänstern har en förkärlek för våld”

Vi åkte på kommunfullmäktige. Förväntade oss bara Freddy Reinfeldt i mini kopior. Hittade bara en. De hade roligt där. Vid sina små bord och knappar. De missade till och med att trycka ibland. Sade att ”oj men jag sov nog bara lite” och alla skrattade. Hjärtligt. Ledamöterna skrattade hjärtligt.

De skickade hemliga lappar till varann också. Och skrev på facebook från sina laptopar. Och sjönk halvt nedför stolen av gapskratt. Snubblade på sladdar. Vart upprörda. Sade fel. Skrev fel. Gjorde fel. Hade onödiga diskussioner. En moderat sade i vredesmod att vänstern hade en förkärlek för våld.
För att en vänsterpartist lett en självförsvars kurs genom ABF. På en tjejkväll. På en ungdomsgård.

Roligt var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *