Helst av allt skulle jag vilja

Att det kom en liten grabb. Hem till mig skulle han komma. Till mitt lilla rum där det är godispapper och toapapper i högar för att det är sjukdom i luften. Den skulle vara lite unken och den skulle behövas bytas ut mot den kalla där utanför.
Utanför fönstret med lera och gräs som tappat lite av det där gröna och krylla av katter. Vi skulle kunna sitta där. Flytta lite på högarna eller sitta mitt på, det spelar ingen roll. Men sitta skulle vi kunna göra. Tillsammans. Hålla lite hand kanske och tycka att det fallit på plats. Och sen skulle vi packa min väska, borsta av mattan och gå till bilen. Och sätta på musiken. Sätta på basen och sjunga väldigt högt till låtar vi tycker om och  rivstarta och tar skarpa svängar som kanske inte är de klokaste men fyller oss mest.

Sedan stanna på vägen vid nån bensinstation för att det behövs lite pussar innan vi fortsätter. Det skulle jag helst av allt vilja.

2 tankar om “Helst av allt skulle jag vilja

  1. snurkelgrisen says:

    allra helst skulle jag vilja att din mobil återuppstår från det döda!
    Ich habe eine jessica-absitnensen som tyskarna skulle sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *