Det är underligt, hedrande, jävligt mäktigt och skitkul.

Värmland.

All denna fika. Förjämnan, alltid och jämt. Solen på morgonen när det lyser mellan ekarna påväg upp mot frukost. Tuffsiga morgonfrisyrer i matsalen och kaffelukten mellan trästolarna. Bussen som kör iväg innan dörrarna stängs. Bussen som nästan aldrig går. Spotify mellan tangentknapper och lågmält mumlande.
Lukten av eldat björkträ som klättrar in genom ventilationen och låtsas tillhöra en trästuga och inte en studenkorridor. Fötterna på bordet och Ciccis ekande skratt som man blir varm av. Stickade ljumna strumpor på element.

Te på kvällen och våra stora muggar uppradade i köket. Med olika tepåsar och vissa med honung. Som hämtas när det är ånga i köket från vattenkokarn. Rostmackor med flickor i köket. På stol och golv och evigt kärleksprat.

Släcka lampan bakom ryggen, krypa ihop i rutigt påslakan. Somna till låga skratt från de andra.

3 tankar om “Det är underligt, hedrande, jävligt mäktigt och skitkul.

 1. pralinipie says:

  hej peachiepie
  dina bilder blir lite repiga hos mig. ska det vara så?Är det ditt eller mitt fel eller kanske helt medvetet? Första gången tyckte jag att det var ganska cool. Men det blir inte det med andras bloggbilder och nu är jag bara förvirrad!
  Aaaah!

 2. Scuq says:

  Repiga?
  Det är inte meningen! Jag kan inte se det på någon dator jag kollat på. Va konstigt.
  Är det någon annan som tycker det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *