Långfilms öl

Det är fredag och jag har ingen lust att sitta i pyjamas framför långfilm. Möjligen om jag i pyjamasen får dricka öl. Men det är inget jag hoppas på. Mest att få göra nån cool frisyr och va snygg, hur man nu i helvete gör det med dreads. I två år har jag försökt men det har mest vart, ja ni vet. Dreads. De sitter där de sitter och har inte lust att göra något annat.

Alexander och Johan har dragit dåliga skämt sen igår. Jag gillar Alexander och Johan.
Särskilt en fredag.

2 tankar om “Långfilms öl

  1. eloooon says:

    Du skriver bra Peach, inte mycket att slakta. Förutom särskrivningen. Långfilmsöl. Du pausar inte mellan långfilms och öl när du säger det, visst? Sånt gör amerikaner, dom särskriver det mesta. Svenskar gillar att komprimera.

  2. Scuq says:

    Haha, särskrivningar är min specialitet. Allt låter ju så mycket bättre ihop. Finare och enklare på nått vis. Och grammatiken. Fy helvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *