Tjugo

Min födelsedag började med att jag inte fick upp min dörr. Något höll emot.
Sen halvviskade en skara röster att ”gåå ååå lägg deeejj!” Så då gjorde jag det. Och så dök klasskompisar upp med ljus i bakelse och present och fruktansvärda stämmor medan jag blev urlycklig.

Efter skolan åkte jag buss och tåg med Dana. Sedan åkte jag buss med mig själv. Sedan sken solen i Nyköping och där stod en förjävligt snygg pojkvän iklädd mustach och ros. Och det kändes ungefär som att det var ett år sedan jag pussades. Sådär som man nästan glömmer hur man gör med de där läpparna. Efter en kvarts övning gick det som smort. 
Efter den här helgen minns jag garanterat.

Jag är tjugo och var väldigt vilsen på systembolaget. Men det känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *