Jag är bakfull, säger kroppen. Nickar och instämmer, då är vi två.

Det börjar samlas en hög med kärnor brevid tangentbordet här. Vi får inte äta vid datorerna men plommon räknas väll knappast. Cecilia har satt på p3 och svenne banan och shakirashakira flyter ut över borden som skiljer oss. Jag är bakfull, säger kroppen. Nickar och instämmer, då är vi två.

 Kollar i D’s portfolio med fotografier på nätet. Tänker att alla bilder har en sorgsenhet över sig, trots att de är så fruktansvärt vackra. Det är någon slags konstig kontrast han lyckats med. Det är aldrig någon som ler, men det är hela han i de där bilderna. För mig är han lugn och sorgsenhet. Trygghet och humor. Och det syns i det där. Det tycker jag är häftigt, hur någons personlighet kan speglas så mycket i bilder.

Saknar lite så man går sönder, så att säga.

2 tankar om “Jag är bakfull, säger kroppen. Nickar och instämmer, då är vi två.

  1. ebba says:

    snart är det fredag. Jag h¨åller på att fixa en liten sak till dig…

    Jättefin blogg förresten. Blir lite stolt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *