Som älskat och älskar alla minnen av denna gungande, sjungande enhet som är livet och den stad vi lever i.

Kopierar allt som betyder något till min nya externa som ska läggas i en garderob i Karlstad. En garderob av safety. Backups kan lugna  en minnessamlare.

Jag samlar på tidningar tror jag. När vi backpackade i Europa kom jag främst hem med en rygga fylld med illustrations böcker, lappar, äckliga kläder, fullt minneskort och  TIDNINGAR i all dess former. När vi for till New York letade jag jämt efter magazines.

Och varför i helvete charmas jag av tidningsformatet? För att jag jobbat på tidning? För att jag gillar hur de tunna bladen känns mot min hud en vacker solnedgång i juni?

Förmodligen inte, jag känner ingen erotik i samband med papper.
Lättillgängligheten kanske, att det är mycket information på lite yta. Och framförallt att tidningar från världens hörn inte bara har Elle eller Cosmopolitan att vifta med. De har tidningar för mina specifika intressen. Ungefär som Gra.Fik som jag köpte i Usa för 20 dollar som visar sådant om grafisk design som man får googla länge på. Sen är det väll småstads klimatet jag bor i just nu som inte har något utbud, jag är övertygad om att det lär finnas riktigt bra och inriktade tidningar här i Sverige också, men jag vet inget om det. Jag längtar efter en guide om småtidningar med specifika intressen i en utav de större dagstidningarna. Det skulle vara toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *