Peter Stormare

Inatt drömde jag att David blev kidnappad och nedslagen av Peter Stormare. Jag sprang efter, av någon anledning med bestick, och kastade en gaffel mellan bröst och axel på honom. Sedan vände jag snabbt om och sprang in på toaletten och låste dörren med hjälp av matkniven. Varför jag nu inte kastade kniven i honom eller varför jag tvunget använde den till att låsa ett helt vanligt toalås med vet jag inte.

Sen kollade jag ut genom nyckelhålet och väntade på att David skulle slå ned honom. Konstigt nog eftersom det var han som var det kidnappade offret och jag som kom till hans räddning. Men slog ned honom gjorde han.  För jag hörde ett ”AAyytcchh” och så låg han ned, helt orörlig när jag snabbt slog upp toadörren.

Själv vaknade jag upp med en känsla av triumf av att ha borrat ned en gaffel i kändisaxel. Att jag sen blev mes är en annan grej.

Men, där fick du Peter.kärlek copy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *