I am willing to give up this fight

Jag har tillbringat natten sömnlös. Trots att jag mycket väl kunde tänka mig den fången.

Istället snodde smärtan i halsen och värmen i pannan mitt sovande och stack  iväg till främmande länder eller kanske Statoil. Kvar var jag, utan sömn eller vett. Bara förvirrade tankebanor om det där livet jag ska börja om snart en månad.

Jag är fortfarande förvirrad. Har bara vart uppe för att laga pyttepanna och kolla på något program om gröna miljövänliga hus – som var enorma med pool och aircondition – för att sedan vira in mig i täcke igen.

Hoppas desperat på att någon kommer hit med alla Bourne filmerna, eller Harry potter. Jag behöver lite Ron just nu känner jag. I värsta fall kan ju lillebror komma hit, de ser ju likadana ut.

Tim&mickefight

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *