Today is the greatest day I’ve ever known

Jag pruttar alldeles förfärligt mycket och lyssnar på Hanna Hellquist i sommar i P1. Det har vart ett bisarrt fint dygn. Ett dygn jag inte riktigt har koll på allt som hänt eller varför det blev så, men bra, det blev det fan. Ett fantastisk liten utflykt på sjön (jag älskar skärgården mer än mycket annat). Med hund och kärlekspar, en brygga med något som vi påstår var yoga rörelser, böcker, kaffe&baguetter. Och ett första jäkla bad och MÖRDARBRÄNNA. Sedan dracks det för mycket drinkar, hittade Hardcore band från Usa och Holland som inte hade någonstans att sova. Så de sov hos den förtjusande lilla korthåriga tjejen här nedanför. Fast innan det, drack de upp all alkohol, pratade till sex på morgonen och hade ett långt släptåg med folk som ”have to help the band”. Det var en rolig natt och morgon och utsikt över sjön medan vi pratade New York och utsläpp i ”ööeeestäärshoon”. Leadsingern var vettig och inte sådär som tatuerade killar som skriker vill utge sig för att vara.

Fan vad sommar det här är. Band sovandes på Johannas vardagsrums golv och soluppgångar. Vad mer behövs.

Jbrillor

brygga

kiss

arm

mördarbrännan

Aron

flowers

Dessutom har Sandra foton på sin blogg.

2 tankar om “Today is the greatest day I’ve ever known

  1. Bea says:

    Jag har inget vettigt för mig vare sig det är vardag eller helg, så vilket som passar utmärkt! När har du lite ledigt från jobbet? Vi har en extrasäng här, så om du vill får du gärna sleepa over!

  2. Scuq says:

    Jag är ledig skitmycket nu, typ hela nästa vecka och veckan därpå och jag vet inte …superlänge iaf!
    Jätte gärna faktiskt, så kan vi äta frukost allihopa. Nybakta scones med ost och paprika eller bara kaffe. Det får man ju bestämma själv, jag är inte den som tvingar på frukost eller bakning mitt på morgonen. Men haha, ja. okej. Vad gör ni i morgon?

    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *