Tegan and Sara

Tegan and Sara var saknade så de härjar oförskämt mycket runt i mitt rum där de studsar från vägg till vägg och in i mig där jag sitter och slår med händerna åt sidorna i ett försök att visa hur bra de är. För, mig, eller dom eller bara för att jag känner och då är det bäst att uttrycka det.

Att känna är fint och dumt att förkasta. Jag tar tillfället i akt att förutspråka galenskap i sina känslor så att man faktiskt visar dem istället för den typiska idontgiveafuck attityden. Du gör ett fuck, väldigt mycket. Försökt inte dölja.

Det är bara otacksamt.

Jag ska flytta hemifrån till en annan stad om tre månader, som mest.
Det känns bra. Jag rusar framåt och inte längre på halvfart.

Det är lite stort tillochmed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *