Solbränd

Solbränd och barkroppad som förstärks av vita underkläder som sticker upp ur smutsiga jeans men det är smutsiga lakan så vem bryr sig.

3 tankar om “Solbränd

 1. denise says:

  Aacch! Har du redan börjat bensolandet. Helvete. Jag har börjat med att vara barbent i lägenheten och faktiskt rakat benen(!!) Det kändes högtidigt, jag och det där benhåret har ju hängt ihop i flera år, men nu är det väck och mina ben ser mycket mindre ut att tillhöra en östeuropeisk pojke.
  Snart jävlar ska vi sola ikapp!

 2. Scuq says:

  ”mycket mindre ut att tillhöra en östeuropeisk pojke.”
  Du är den roligaste tjej jag känner. Kan inte sluta skratta.
  Men kom igen denise, va den där utpekade som man bara ”ooooj” när de vita benen går förbi. Typ som gubbar på Mallis i Januari.
  JAA, det ska vi. Jag är sugen på lite saft i solen i vrena. Helt klart. Med sugrör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *