Förresten

Jag vet inte vad som hände. Men helt plötsligt kom jag på att jag glömt.
Jätte mycket har jag glömt, vad Poetry Slam har gjort med mitt hjärta och mina sinnen och mina sprattlande fötter efter en föreställning en gång i tiden. Hur jag velat gå upp till kamp och förändra och vända hela världen ut och in men så funkar det inte riktigt så jag glömde. Började väll läsa bloggar istället och hela tiden känna att det är något som fattas.

Och nu skulle man kunna tro att jag själv vart en såndär kringresande estradpoet. Och det är ju trevligt. Att tro.

Men lika osant för det.

Tills underbara Ebba dök upp i mitt liv, fast det har hon gjort ett tag, dykt upp i mitt liv. Ungefär sådär fyra år nästan varje dag tills vi tog studenten tillsammans. Nu dyker hon mer sällan men inte för att vi inte vill. För att vi blivit vuxna eller iallfall leker det tills nån jävel kommer på att

-Nänä, ni har inte alls gått ut skolan, VEM HAR SLÄPPT UT ER I ARBETSLIVET?! OCH ÄR DOM FRÅN VETTET!

-OCH GE TILLBAKA DOM DÄR PENGARNA FÖRRESTEN!

Men fram tills staten slutar leva i blindo så finns Ebba där mindre sällan men med boktips. Denna gång Bob Hanssons nysläppta. Och Bob Hansson är ju Poet så there you go, säcken vart ihopknuten

nu kan jag sluta skriva.

yadayada.

2 tankar om “Förresten

  1. Sanne says:

    Ahahaha! Jag ser scenariet framför mig. Själv tar jag studenten om några veckor, vilket jag själv knappt tror på. Och hur ska då omvärlden kunna tro på det en längre tid? Nej.

    Poesi är fantastiskt och så är den här bloggen!

  2. Scuq says:

    Student- galet. Jag förstår att hjärnan är i uppror. Allt vänds upp och ner, va beredd!
    Jag sitter för övrigt och kollar på Pistvakt avsnitt som börjat sändas igen, påtal om poesi. Jag njuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *