Firestats

crazydenise

Installerade precis FireStats för att hålla koll på hur ofta bloggen besöks, sjukt att jag bara skjutit upp det hela tiden. Det var en utav de grejerna som jag gillade bäst med metrobloggen.  Kolla till höger i kolumnen så kan ni se massor av roligt fakta som inte är ett dugg intressant för någon annan än mig!

Grattis Jessica!

Och Denise är där uppe för att vi hade ett fint telefonsamtal idag och för att jag saknar henne och för att hon kommer HEM i sommar och ska få bruna ben med mig!

En tanke om “Firestats

  1. denise denise says:

    Det där made my day så jävla stenhårt!
    WOOOHOO! Pirr i benen!
    Nu är jag mer nöjd än vad jag var igår, alltså uppe på skitnöjd nu. Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *