Hemma från Berlin

imgp8254

Vi är hemma väldigt mycket ända sedan torsdag och fredags natt.  Väl på Linjalvägen är det ingen hund kvar och det känns faktiskt lite ledset att inte ha någon som konstant går och hälsar på en. ”heej, heeej, nejmen heeej du kom precis ut från toaletten, heeej!”

Man känner sig ju uppskattad oavsett om det är fånigt.

Berlin har vart underbart. Mycket finns att skriva men nu är jag så upptagen med att göra klart de allra sista arbetsproverna och skriva texter och allt som behövs att jag inte har tid. Jag återkommer om några dagar eller när jag inte står ut längre!

Danke! (Jag vet faktiskt inte hur man stavar hejdå på tyska så jag tog nått annat)

En tanke om “Hemma från Berlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *