Glory days!

Den här helgen har vart så mycket mer än andra helger. Vi har pratat engelska som av någon fånig anledning får mig att känna av någon slags utomlandsfeeling trots att jag suttit i mormor och morfars soffa. Vi har pratat det för att min moster har skaffat sig en sydafrikan som bor i England. En väldigt trevlig sådan med skäggväxt och snälla ögon som spanar på henne när hon springer runt och inte kan sitta still.

Vi har kanske druckit för mycket alkohol, kanske översatt för lite, kanske översatt för mycket.

Och som vanligt känns allt lite roligare efter en helg med Caroline.

2 tankar om “Glory days!

  1. carro says:

    haha! gullig du är!

    hm, han har börjat kalla mig orvokki nu när jag springer omkring. hahaha

    saknar dig! kom & hälsa på snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *