Fem kilo dreads

Jag sitter här, är väldigt nära naken och lyssnar på en gammal Johnossi skiva som är ny för mig.

You dont build a city in a day – but in twenty years you should have something.

Men naket, det ska man alltid fokusera på. Jag har tvättat dreadsen också, så mitt huvud hänger bakåt av tyngden och det rinner några droppar ned på ryggen som möts av en frotté handduk.  Hår plus vatten är heavy. Särskilt om ens hår är som en tvättsvamp i likhet med en korg man kan ha vatten i. Ungefär.

Häromveckan kom Linus förbi mitt i solskenet och drack kaffe, spotifyade, var barkroppad i en solstol på garage uppfarten. Vi var lediga, eller somliga sjuka. (Som den här dagen egentligen berodde på det fina vädret.)

Han vart upphämtad av bil och jag och Micke slängde oss på en buss till nyköping för att betala dyrt för god mat med storebror. För att sen utveckla till öl och kortspel vid ett köksbord.

Solskensdagar, alltid en anledning till öl.

Och håret kommer inte vara torrt i morgon ens men det är fint att sitta här. Själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *