He’s back from Berlin

Nu är det en väldigt liten tysk tandkräms tub i vårt badrum och väldigt små tyska korvar i vårt kylskåp. Utifrån detta skulle man kunna anta att allt är väldigt smått i Tyskland.

Så är det inte.

Det som definitivt har växt och blivit större än de största Bratwurstarna är min saknad efter den där förträffliga staden. Den är det bästa i stadväg jag hittils hittat men eftersom New york väntar inom en månad så..ja. NYC liksom. Det har man hört  en del om.

Det är jätte mycket sol och jag är ledig efter en hel helg av konstantjobbande, men David bara sover i mina rosa sängkläder med en lustig frisyr som sticker upp. Han har lov och gör det man ska när man har det.

Sover. Länge och brutalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *