Databord på motorvägen och Benita vikström

Storebror har flyttat idag. I min kalender står det att han ska göra det i morgon. Det är numera en lögn.

Nyckeln kom tidigt och lådor blev flyttade, ett databord blåste bort sig själv i splitter på motorvägen och mamma var sådär supereffektiv på låduppackning. Chrille hade kört upp jämsides med pappas bil på motorvägen och gett Micke lägenhetsnycklarna i farten (flyttlass gör man så spännande som det bara går). Tim lagade nudlar, Michael satt i soffan och alla letade efter tevekontrollen.

Jag hade planer på att vara en grym lillasyster och hjälpa till med städning och lastning och installationer och irritationer. Men det var all work och all done när jag väl dök upp efter fem. Inga diplom, inga tackförhjälpen öl.

Lägenheten var grym dock. Där skulle jag vilja bo.

När vi kom hem mötte vi en SVTbil rullandes från vår gata. Det blir så när Benita Vikström bor mittemot. Hon brukar gå ut i vit morgonrock och hämta tidningen. Kanske borde börja köra någon slags kändispolitikerskvaller blogg. Berätta om hennes tarvliga och fullständigt omoderiktiga frisyr en tisdags morgon. Sätta upp kikare, snoka i sopor, ta brusiga webbcam bilder på hennes osminkade ansikte.

2 tankar om “Databord på motorvägen och Benita vikström

  1. mamma says:

    ha ha ha ja en paparatzi i familjen..*L*
    hm skulle man få diplom när man hjälpte till? Missat nått…
    får kolla upp de..
    kramis kramis mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *