Frätande cigarr hals

lagadatan

Klockan är sådär mycket att ens röst börjar förändras. Som om man druckit whiskey och rökt en cigarr som innehåller frätande syra.

I femtio år.

Bröderna låg och krälade på golvet utanför mitt rum innan de gav upp. Storebror stack hem till sig efter att han låtit lillebror klättrat av sig på honom och konstaterat att han är tolv år nästa veckan. Ett antal gånger.

Jag har suttit här, fixat med hemsidan och insett att jag har gjort mer illustrationer för Sörmlands Nyheter än vad jag trodde. De behöver en egen kategori annars blir det alldeles för mycket på avdelningen ”Projekt” som jag lagt allt i nu.

Jag är förresten lite imponerad av mitt lärande och skapande. Det här är så jävla roligt.

2 tankar om “Frätande cigarr hals

  1. mamma says:

    Mycket fin hemsida du lyckats med!
    Både du och chrille hittar så mycket bra att skriva om…
    man lär väl sig..*L*kram mamma

  2. Bea says:

    Jessica, du är så underbart bra! Att du lyckades med en så bra hemsida, det är grejer det. Jag är mycket (MYCKET) imponerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *