28 Jun 2014

Anteckning från Bangatan VI

Skrivet av Jessica Segerberg

Vi har inte sett på ett halvår men det är det ingen som märker. Har luren tryckt mot örat när hon ser mig och vi kramas och hon säger gud vad det är härligt att du är här.

— Mona, jag måste sluta nu, Jessica är här. Du är vaken ett tag till va?

Sen nickar hon in i luren och hummar och håller hand tills hon lagt på. Kramar igen. Jag pratar som vanligt om stress och hon pratar som vanligt om politik och naturen och hur viktigt det är att gå ett annat håll när alla går åt samma. Sitter på balkongbordet, lutar sig ut.

Kommentera

Instagram

 Började den här helgen med ett dopp. Sen gick vi till övergivna fiskarstugan och såg dimman svepa in. Drack kaffe och såg svanarna på åkern.
 När vi träffar Annemarie Gardshol (som är hyfsat ny chef för Postnord Sverige) så är hon, no pun intended, lite försenad. Det visar sig att hon precis fått en spruta i högerhanden och därför måste hälsa på alla hon möter med fel hand. När intervjun är slut och mina fotograferings minuter börjat frågar jag direkt: vad har du gjort med handen? "Klättrat" säger Annemarie. Och där var svaret på vad vi skulle pyssla med under fotograferingen. #fotografjessicasegerberg
 Jag tog en instagram paus. Mer har jag inte att säga förutom att jag under tiden varit i fjällen och andats vid en älv, gått på begravning, skaffat kontorsplats, fått ett intensivt intresse för långfärdscyklar och vad man kan göra med dom, köpt en dyr vinterjacka, firat min mammas 50 års dag, börjat dricka matcha latte, börjat tycka om det (ta mycket honung och kanel) varit i Värmland, Hälsingland. kört en båt. Sett en säl dö.