23 Apr 2010

Bildansvarig, affischjobb och prostitutions kvinnofrukost

Skrivet av superadmin

I dag har mycket bestämts. Tre saker faktiskt.
Redaktionen för Bosnientidningen och vårt huvudsyfte med varför vi gör den.
Jag blev bildansvarig och skriver ett dokument om vad för riktlinjer bildgruppen ska ha att gå efter. Det är mycket som skiljer sig sedan förra tidningen då vi var här i Värmland. Nu kan inte bilderna tas om hemma i Sverige.

Och så har jag på något vis fått uppdraget att designa om reklam affischerna för Molkoms Folkhögskola som skickas ut till skolor. Mot betalning. Jag tror det är lite tack vare affischen jag gjorde för skådespelarna.

I morgon bitti, ska jag och Helena in till Karlstad för att prata på en Kvinnofrukost. Anledningen är Prostitution i Värmland– artiklarna som jag och Per skrev i vintras. Och Helenas artiklar om prostitution som publicerades i Kyrknytt. Det är i princip inga myndigheter som dykt upp för den här frukosten. I vanliga fall brukar det vara uppåt hundra som medverkar, nu är det endast femton anmälda. Så det blir temat. Varför dyker ingen upp? Varför är det här så känsligt?

SPÄNNANDE!

5 responses to “Bildansvarig, affischjobb och prostitutions kvinnofrukost”

 1. Zätis says:

  Du är bra och grym Persika och det hoppas jag att du vet om! Jag saknar dig!

 2. Scuq says:

  Tack zätalina, jag saknar dig väldigt mycket också. Vad är dina sommarplaner?

 3. […] Hon hämtade en tidigt morgon för att åka och äta frukost och samtidigt föreläsa om prostitution – tillsammans med mig. Jag var nervös men det gav sig och vi fick bra diskussioner med fil och mackätande kvinnor. (Kvinnofrukosten som jag skrev om här) […]

 4. Zätis says:

  Jag har inte så värstans mycket mer planer än att jobbajobbajobba på vildmarkshotellet.
  Vad har du för storslagna planer?:)

 5. […] har skrivit om det tusen gånger känns det som. Bland annat här, när vi gjorde en liknande men mindre grej på en kvinnofrukost. This was written by Scuq. […]

Kommentera